Over ons

 

Mijn naam is Frans van Wijnen van PCT Products en Service en ik ben 9 jaar werkzaam geweest voor B&K Solutions. Door omstandigheden ben ik in de gelegenheid gesteld om voor mezelf te beginnen. Uiteraard ben ik werkzaam in dezelfde productbranche, namelijk de anti graffiti producten en heb ik inmiddels een behoorlijke stap gemaakt in de uitbreiding van mijn productlijn.

 

Mede door de samenwerking met Maral coatings uit Hoogeveen, kunnen wij onze klanten voor een eerlijke en scherpe prijs mee laten delen in ons succes. Maral coatings uit Hoogeveen heeft 18 jaar voor een zeer gerenommeerd graffiti merk producten ontwikkeld en geproduceerd. Zij beschikken over eigen lab- en productiefaciliteiten en produceren voor diverse klanten veelal verf en reinigingsproducten onder private label.

 

Doordat wij werken met uitsluitend betrouwbare leveranciers, die allemaal staan voor wat ze beloven, kunnen wij onze kracht en inzet uw kant op tonen. Dus niet alleen voor middelen ter bestrijding en voorkomen van graffiti, maar ook de complete lijn van pbm’s, werkkleding, schoenen en een totaalpakket reinigingsmiddelen voor de dagelijkse schoonmaak kunt u bij ons terecht.

 

Wij zullen ook regelmatig actie’s presenteren, welke u kunt vinden onder de actie button.

 

PCT Products en Service

06-52874329

info@pctproducts.nl