Protection & Cleaning Technics   

Adviseur en producent van specialistische reinigings technieken en middelen.

Protection & cleaning technics is een onderneming die bestaat uit een directie met werknemers afkomstig uit div. gerenommeerde bedrijven, werkzaam in de productie en advies op het gebied van reiniging, met als grootste doelgroep gevelreiniging en onderhoud gebouwen in het algemeen.

Sinds de oprichting van ons bedrijf is de belangrijkste drijfveer, om goed advies te koppelen aan de levering van topproducten.

Service en samenwerking met onze klanten is van groot belang om tot het beste resultaat te komen.

Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij de uitvoering van uw projecten (wij voeren geen werkzaamheden uit ). Wij hebben gerenommeerde dealers die op professionele wijze werkzaamheden uitvoeren en onze producten verkopen. 
 

Tevens komt het regelmatig voor dat opdrachtgevers voorgelicht willen worden over de producten en het gebruik daarvan.
Heeft u vragen over milieu maatregelen die behoren bij onze producten, ook daarbij kunnen wij u assisteren.

Specialisme

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers is het mogelijk om voor u een speciaal product te ontwikkelen wanneer ons standaard pakket daar niet toereikend voor is.

De producten van PROTECTION & CLEANING TECHNICS
zijn indien mogelijk milieuvriendelijk en zo min mogelijk milieu belastend. 

Wij werken met uitsluitend betrouwbare leveranciers, die allemaal staan voor wat ze beloven. Dus niet alleen voor middelen ter bestrijding en voorkoming van graffiti, maar ook voor de complete lijn van pbm’s, werkkleding, schoenen en een totaalpakket reinigingsmiddelen voor de dagelijkse schoonmaak kunt u bij ons terecht.

Zaken zoals milieu en omgeving bepalen hoe we de werkzaamheden adviseren en wat voor middelen u kan gebruiken.

Alle middelen om milieubewust te werken kunnen wij leveren zoals: opvangzeilen, vacuüm hogedruk reinigingssystemen, waterzuiveringen, veiligheidskleding etc.

Voor uw opdrachtgevers is het mogelijk om kosten baten analyses te maken. Voor uw personeel een cursus graffiti verwijdering of even bijscholen tijdens een tool box meeting.